STUDY ABROAD SÖKER PERSONAL I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG!

Marknadsförare

Study Abroad är det företag som hjälper flest svenska studenter ut i världen för att studera utomlands. Våra samarbetspartner finns ibland annat i USA, Australien och Europa. Vi söker nu en marknadsförare till vårt kontor i centrala Göteborg och en marknadsförare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

I din roll hos oss har du mycket kontakt med studenter och utländska universitet. Du kommer att arbeta med handläggning av ansökningar, studentrådgivning samt att koordinera och ansvara för olika events. Som marknadsförare kommer du även till stor del att vara Study Abroads ansikte utåt vid informationsträffar, mässor och events. Rollen kräver tydlig kommunikation både gällande tal och skrift i svenska och engelska.

Vem söker vi?

Du är ambitiös, driven och noggrann. Du är en person som gärna tar egna initiativ och kan hantera flera projekt samtidigt. Tjänsten innebär ett utåtriktat arbetssätt där det ingår regelbunden kontakt med såväl studenter som samarbetspartners, varför stor vikt läggs vid social förmåga. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Utlandsstudier är givetvis meriterande.

Tillträde: Senast 1 september eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Provanställning 6 månader

Lön: Månadslön, enligt överenskommelse

Frågor besvaras av Lars Garvik, Regional Manager, 031-151090

Ansökan mailas till lars.garvik@studyabroad.se

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2014-07-23.