Nytt samarbete med bemannings- och rekryteringsföretaget Brainpeople!

Brainpeople är ett bemannings- och rekryteringsföretag för högskolestudenter och akademiker. Brainpeople erbjuder extra- och deltidsjobb för dig som studerar och heltidsjobb för dig som tagit examen och är klar med din utbildning. Läs mer på www.brainpeople.se

En bra start på karriären börjar med att Brainpeople hittar företagen som matchar din personlighet och dina mål.

Som konsult för Brainpeople kan du passa på att tjäna pengar och få erfarenhet redan innan din utlandsvistelse. Vi vill också få kontakt med dig för att du i god tid innan hemresan kan börja planera för din fortsatta karriär hemma i Sverige. Vi erbjuder heltidsjobb som konsult eller direktrekrytering till våra kunder för nykläckta akademiker med upp till ca 5 års arbetslivserfarenhet efter examen. Vi verkar inom tjänstemannasektorn och erbjuder jobb framför allt inom bl a ekonomi, finans, marknad, kontor, administration, IT, data, teknik, HR, kundtjänst och service.

Har du din studietid i utlandet framför dig och vill tjäna lite extra pengar innan avresa?

Vi på Brainpeople ser fram emot att få ta hand om dig som kanske funderar på att jobba extra inför din utlandsstudieperiod. Vi erbjuder allt från extra- och deltidsjobb parallellt med dina studier till heltidsuppdrag. De flesta uppdrag innebär att du arbetar som konsult för oss ute hos våra kunder. En av fördelarna med det är att vi bevakar tjänster åt dig om uppdraget skulle ta slut. Vi finns tillhands och guidar dig gärna vidare om du någon gång skulle känna dig villrådig.

Vill du ha ett spännande heltidsjobb efter avklarade utlandsstudier?

Lägg in dina uppgifter och registrera ditt CV i vår databas på www.brainpeople.se och ange dina intresseområden, så mejlar vi dig löpande de jobb vi får in som kan passa dig. På distans utomlands kan du redan innan examen börja förbereda dig för ditt kommande yrkesliv och ett heltidsjobb hemma i Sverige.

Vare sig det gäller att jobba som konsult eller att bli direktrekryterad genom Brainpeople öppnar sig nya dörrar. Du får större möjligheter till ett bredare kontaktnät när du tar tillfället att via oss fylla ut ditt CV. Vi blir din partner när det gäller att bredda din kompetens och erfarenhet!