Cesar Ritz Colleges

Turismbranschen, en av dagens största och mest expansiva branscher, är i stort behov av kompetent arbetskraft.

Utbildar morgondagens företagsledare

César Ritz Colleges uppgift är att utbilda morgondagens företagsledare inom hotell- och turism- branschen. Det sker genom en välbalanserad mix av teoretiska ämnen såsom företagsekonomi, språk, hotell- och turismvetenskap varvat med längre betalda praktikperioder. Detta tillsammans med skolans goda renommé och välorganiserade rekryteringsdagar gör att du får de bästa tänkbara förutsättningar för ett jobb utomlands efter avslutad utbildning. De stora hotellkedjorna rekryterar ofta och regelbundet direkt från skolan.

Skolan är ackrediteterade både av prestigefyllda Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) samt New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Schweiz - ett föregångsland

Schweiz är ett föregångarland inom och Hotel and Tourism Management och ligger i hjärtat av Europa. Alltså en strategisk studiedestination för dig som vill lära dig flera språk samt ha nära till många av Europas utflyktsmål.

César Ritz är ett självklart val för dig som vill jobba internationellt inom hotell- eller turismbranschen eller som kock och som vill ha en bra skjuts in i näringslivet.


BOKA STUDIERÅDGIVNING

Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Ja tack, jag vill boka studierådgivning och få mer information