De Anza College

DeAnza College ligger mitt i USA's mest högteknologiska område, Silicon Valley. I samma område finns huvudkontoret för bl.a. Google, Yahoo, Apple, Cisco, Facebook m.fl. DeAnza har ett bra samarbete med det lokala näringslivet och skolan utsågs nyligen av Yahoo till det mest uppkopplade campus-området i USA.

Bland de mer än 50 programinriktningar som internationella studenter kan välja mellan finns bl.a. Film/TV Production och Graphic and Interactive Design. DeAnza's Film/TV utbildning har fått flera utmärkelser och har blivit framröstad till det bästa programmet inom ämnesområdet bland alla två-åriga college i California. Skolan har mycket bra utrustning och bra faciliteter tillägnat studenter som läser denna inriktning.

DeAnza's bra ryckte kombinerat med sitt geografiska läge innebär att skolan ofta har gästföreläsare från företag som Pixar Animation och Yahoo på campus.

Högkvalitativa transfermöjligheter!

DeAnza College är tillsammans med sin syster institution (Foothill College) det 2-åriga colleget som har högst procent av sina internationella studenter som blir antagna till de anrika universiteten UCLA och UC Berkeley. Transfermöjligheterna från DeAnza College till ett universitet sträcker sig dessutom långt utanför Kaliforniens gränser. Tidigare svenska studenter som läst vid DeAnza College har t.ex. blivit antagna till Yale University som är ett Ivy Leauge University!


BOKA STUDIERÅDGIVNING

Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Ja tack, jag vill boka studierådgivning och få mer information

  • Fördelar med att studera här:
  • Bästa möjligheter att göra en transfer till ett topprankat universitet bland alla college i Kalifornien
  • Skolan ligger nära San Francisco och Silicon Valley
  • Silicon Valley är hem till Google - Apple - Facebook - HP - Yahoo och det skapas och förnyas hela tiden i området häromkring.
  • Du är i Kalifornien och har allt Kalifornien erbjuder - utan att vara omringade av svenska studenter