Martin College

Martin College är ett bra val för dig som bara vill studera ett år men ändå få ut en examen. I Gold Coast ligger skolan två minuter från stranden.

Yrkesinriktad examen på ett år

Som student kan du studera och erhålla ett s.k. Diploma. Populära områden är Management, Marketing, International Business, Technology Support, Tourism & Travel samt Graphic Design. Utbildningen på Martin College är yrkesinriktad och fokuserad på det yrkesliv som kommer efter studietiden. Skolan har nära kontakt med näringslivet för att säkerställa att utbildningen hålls på den nivå som näringslivet kräver.

Fortsätta på universitetet efter studier på Martin College?

Vidare har skolan mycket goda kontakter med universiteten runt om i Australien, vilket gör att studenter som vill fortsätta sin utbildning på ett australiensiskt universitet kan tillgodoräkna sig sina tidigare studier på Martin College. Tanken med Martin College är att du ska vara rustad för att antingen gå ut i arbetslivet direkt efter din examen eller fortsätta vidare till universitet i Australien.

Kursstart varje månad

Till skillnad från universitet har Martin College kursstart varje månad, vilket gör skolan till ett flexibelt val och du kan mer eller mindre börja när det passar dig!

Martin College är det perfekta valet för dig som antingen vill studera ett år och sedan börja jobba eller vill prova på ett år först för att sedan bestämma om du vill fortsätta. Vet du inte om du vill studera en hel universitetsutbildning i Australien, men ändå inte "slösa" tid på vägen, är Martin ett bra val.


BOKA STUDIERÅDGIVNING

Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Ja tack, jag vill boka studierådgivning och få mer information