Nyhetsarkiv

 • 2016-08-24

  Är du en f.d. SBCC student?

  Snart är det dags för Study Abroads årliga höstmässa. Vi på Study Abroad/Santa Barbara City College söker just nu en f.d. student som har pluggat på Santa Barbara City College och som vill jobba för Santa Barbara City College på Study Abroads mässa i Malmö, Göteborg och Stockholm.

  Dina arbetsuppgifter kommer att vara att inspirera blivande studenter till att studera på SBCC. Du ska informera studenter om SBCC, vad man kan studera, hur ansökningsprocessen fungerar osv. Självklart ska du också berätta om dina egna erfarenheter och äventyr. Vad ska man tänka på, vad som var bra och vad som var mindre bra.
  Under mässan representerar du SBCC men hjälper även Study Abroad med set-up inför varje mässa. Vi/SBCC står för kostnader för boende, tåg etc.

  Följande dagar och arbetstider gäller:

  Malmö: 
  Datum: torsdag 22 september
  Tid: 09:00-18:00
  Plats: Malmö Börshus (vid Centralstationen)

  Göteborg: 
  Datum: fredag 23 september
  Tid: 09:00:00-18:00
  Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel (vid Drottningtorget)

  Stockholm:
  Datum: lördag 24 september
  Tid: 09:00:30-17:30
  Plats: Operaterrassen

  Är du på svensk mark och är intresserad av att hjälpa till på mässan, kontakta då gärna mig så ska jag berätta mer om uppdraget samt lön. Du når mig på 031-15 10 90 eller på mejlen asa.liden@studyabroad.se

 • 2016-08-10

  Vill du vara ambassadör på vår mässa?

  Snart är det dags för Study Abroads utlandsstudiemässa i Malmö, Göteborg och Stockholm. Är du en f.d. student och vill medverka som studentambassadör? Vi på Study Abroad söker just nu ett härligt team som vill arbeta med oss på vår mässa i:

  Malmö: 
  Datum: torsdag 22 september
  Tid: 11:00-19:00
  Plats: Malmö Börshus (vid Centralstationen)

  Göteborg: 
  Datum: fredag 23 september
  Tid: 11:00-19:00
  Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel (vid Drottningtorget)

  Stockholm:
  Datum: lördag 24 september
  Tid: 10:30-18:00
  Plats: Operaterrassen

  På mässdagen kommer du hjälpa till att ställa i ordning lokalen, registrera och välkomna besökare samt se till så att material fylls på där det behövs. Det är meriterande om du är en f.d. student till oss, eller har studerat utomlands tidigare.

  Låter detta som något du är intresserad av? Kontakta då gärna oss på Study Abroad, asa.liden@studyabroad.se eller ring 031-151090, så berättar vi mer om arbetsuppgifterna samt ersättning för dagen. Vi ser fram emot din ansökan!

  /Study Abroad

 • 2016-08-08

  Föranmäl dig till Sveriges största utlandsstudiemässa här!

  Study Abroad har nöjet att bjuda in dig till Sveriges största mässa om utlandsstudier.

  Malmö: torsdag 22 september, Malmö Börshus, kl.13-18
  Göteborg:
  fredag 23 september, Radisson Blu, Drottningtorget, kl. 13-18
  Stockholm: lördag 24 september, Operaterrassen, kl. 12-17

  Fri entré! Föranmäl dig gärna här!

  På mässan får du chansen att prata med representanter från college och universitet från stora delar av världen. Vi på Study Abroad finns också på plats för att guida dig rätt när det kommer till skolor och studieval! En lista med deltagande college och universitet hittar du nedan:

  AUSTRALIEN:
  Bond University
  Griffith University
  Martin College
  Macquarie University
  Monash University
  Queensland University of Technology
  University of Western Australia
  University of Sydney
  University of Technology Sydney
  University of the Sunshine Coast
  James Cook University
  Swinburne University of Technology
  University of Melbourne

  EUROPA:
  European University
  Istituto Marangoni
  Macromedia University
  London South Bank University
  Regent´s University
  University of Essex
  De Montfort University

  KINA:
  The University of Nottingham Ningbo China

  USA:
  Michigan State Universty
  Hillsborough Community College
  California State University, Northridge
  Delaware County Community College
  Diablo Valley College
  California State University, Monterey Bay
  University of California, Irvine
  Foothill/De Anza Colleges
  Berkeley College
  Green River College
  Hawaii Pacific University
  North Park University
  Southern New Hampshire University
  UC Los Angeles Extension
  Santa Monica College

  Om du har frågor kring mässan är du välkommen att ringa
  031-15 10 90 eller skicka ett e-mail till: info@studyabroad.se 

  Hoppas vi ses på mässan!

  PS: Genom att föranmäla dig till mässan slipper du stå i kö och kommer direkt in!

 • 2016-07-19

  Svensk student erhåller medalj från USC och marknadsroll

  Mira El Kott Hellander, 24 år gammal från Östersund anlände till Australien år 2011. Efter ett år bestående av resande och arbeten som bartending, ryttarcochning och välgörenhetsarbete registrerade Mira sig vid University of the Sunshine Coast (USC).  

  Nu cirka fyra år senare är hon en nybliven ''graduate'' med ett betygsnitt på 6,75 utav 7 och blev därmed belönad med USCs business institutions hedersmedalj. Något som Mira säger gjorde hennes avslutnings ceremoni ännu mer speciell.

  ''Det var en trevlig överraskning,'' säger hon. ''Jag visste att jag hade gjort rätt så bra ifrån mig men jag har aldrig hört talas om någon hedersmedalj förut. Det var kul att berätta för mina föräldrar om det.'' 

  Hennes studier och hårda arbete har även belönat henne med en roll som marknads- och samordnings assistent för Massey Online Management, ett företag som specialiserar sig på marknadsföring online och management stöd för semester resorts. Ett arbete hon känner att hon är väl förbered för efter sina år vid USC.

  ''Det bästa med att studera vid USC var att ha lärare och handledare med så mycket relevant professionell erfarenhet. Jag har alltid känt mig välkommen vid USC och det finns så mycket stöd att få om det skulle behövas.''   

  Önskar ni läsa mer om Mira så kan ni klicka här.

  Vill ni veta mer University of the Sunshine Coast, klicka här

   

 • 2016-04-26

  Nu är det hög tid att ansöka inför höstterminen 2016

  Funderar du på att studera utomlands till hösten? Än går det fortfarande att ansöka till ett flertal universitet utomlands inför HT 2016. 

  Vi hjälper dig kostnadsfritt med all information kring universitetsval, ansökningspapper samt visumfrågor. Välkommen till oss för mer information. 

  Klicka här om du vill boka in en kostnadsfri rådgivning på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

   

 • 2016-04-20

  Visum workshop USA inför hösten 2016  Ska du studera i USA till hösten via Study Abroad? Välkommen på visum workshop där du får hjälp med din ansökan. Vi bjuder in till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö på ett flertal datum under våren. 

  Study Abroads personal kommer att finnas på plats för att hjälpa dig med dina frågor. Observera att du måste ha fått ditt I-20 från ditt college eller universitet för att kunna delta på visum workshopen. Workshopen är gratis!

  Anmälan:
  Vänligen anmäl dig till Study Abroads visum workshop på info@studyabroad.se. Glöm inte att meddela vilken stad och vilket datum du vill medverka på. 


  WORKSHOP DATUM:

  Stockholm:
  Study Abroads kontor på Kungsgatan 33, Stockholm
  18 maj, kl 14:30
  8 juni, kl. 14:30
  22 juni, kl. 14:30
  6 juli, kl. 14:30

  Göteborg:
  Study Abroads kontor på Trädgårdsgatan 3, 2tr, Göteborg
  18 maj, kl 14:30
  8 juni, kl. 14:30
  22 juni, kl. 14:30
  6 juli, kl. 14:30

  Malmö:
  Study Abroads kontor på Kärleksgatan 2A, Malmö
  18 maj, kl 14:30
  8 juni, kl. 14:30
  6 juli, kl. 14:30

  Varmt välkommen! 

 • 2016-02-29

  Santa Monica College nummer ett i universitets transfers för 25:e året i rad

  Santa Monica College (SMC) behåller positionen som Kaliforniens främsta community college för ’’transfers’’ (överföringar) av elever till det prestigefyllda universitets systemet, University of California (UC) för 25:e året i rad. Denna rapport kom från den senaste transfer statistiken för år 2014 och 2015 publicerad av University of California Information Center.

  Mellan år 2014 och 2015 transfererade SMC 1 074 studenter till UC systemet, vilket var betydligt mer än skola nummer två och tre som skickade 816 respektive 800 studenter.

  UCLA fortsätter att vara den i särklass mest populära universitet för SMC studenter, då 44 procent (476 studenter) av UC-systemets transfers går till deras Westwood campus. UC Berkeley kom tvåa med 128 transfers, följt av Irvine och San Diego campus.

  ''Santa Monica College är väldigt glada att vi – ännu en gång – är nummer ett i transfers”, sade Jeffery Shimizu, SMCs Föreståndare/Rektor. "Vi är fast beslutna att förbereda våra studenter för transfers till fyra åriga universitet och att utrusta dem för att lyckas, och den senaste statistiken bekräftar vårt engagemang och framgång för våra studenter."

  Dan Nannini, Transfer Center Fakultets manager kallar SMCs transfer prestation ”fantastisk”. "Vi är glada att se University of California kommer att acceptera ytterligare 5 000 freshmen och transfers – som är boende i Kalifornien för läsåren 2016 och 2017. Att hjälpa studenter att transfer är ett stort engagemang för Santa Monica College, så det är underbart när det sätter oss i topp med dessa stora transfer nummer!"

  SMCs Transfer Center, som organiserar de största college mässorna i staten, genomför workshops, vecko-besök från olika universitet och har samarbeten med UC och CSU för att se till att SMC studenter får sina klasser godkända. Kort, en väldigt bra start på en students akademiska resa.

 • 2016-02-22

  Följ Study Abroad på Instagram

 • 2015-08-28

  UTS tog hem dubbla pris på Australian Museum Eureka Prizes

  Samarbete var nyckeln till framgång när två forskare från University of Technology Sydney tilldelades inte ett, utan två priser vid Australian Museum Eureka Prizes i veckan.

  Professor Dacheng Tao (Teknologi) och Professor Dayong Jin (Vetenskap) blev båda erkända för sin forskningssamverkan med omfattande följder.

  ’’The Eureka Prizes är en av Australiens mest prestigefyllda vetenskapspriser, och för UTS forskare att få inte bara en, utan två utmärkelser är en fantastisk prestation,’’ säger UTS Biträdande Rektor och Professor Glenn Wightwick.

  Mer info om UTS hittar du här: http://www.studyabroad.se/uts.aspx
  Läs mer på UTS priserna på följande länk: http://newsroom.uts.edu.au/news/2015/08/uts-claims-double-eureka

 • 2015-08-10

  Boka in dig på en kostnadsfri rådgivning!

  Vill du få mer information om utlandsstudier, få hjälp med skolval eller hur man ansöker? Välkommen att boka in en kostnadsfri tid för personlig rådgivning på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det går även att boka in telefon/skype möte om det passar dig bättre. 

  Du bokar din tid på länken nedan eller ringer oss på 031-15 10 90. http://www.studyabroad.se/bokaform.aspx?university=ee5f245e-d89d-402b-9ce1-905f7561cd46

                                    Boka råggivning

 • 2015-06-29

  Malmökontoret flyttar till nya lokaler!

  Study Abroad Malmö flyttar till nya härliga lokaler. Ska du besöka oss eller behöver skicka in en ansökan hittar du oss på följande adress:

  Study Abroad
  Kärleksgatan 2A
  211 45 Malmö

  Klicka här för vägbeskrivning. 

 • 2015-04-13

  Ska du studera utomlands i höst? Få kontakt med andra som också ska iväg!

  Ska du iväg och studera till hösttermien 2015 via Study Abroad? På Facebook har vi skapat grupper för er som ska till USA, Australien eller någonstans i Europa. Dessa grupper är till för dig som vill ta kontakt med andra som också ska iväg. Kanske hittar du din respartner eller framtida roomie här? Gå med och dela med dig om dina resetips!

  Gilla oss på facebook:
  "Studera utomlands med Study Abroad"
   
  Grupperna hittar du under evenemang samt på länkarna nedan.  

  Australien hösten 2015
  Europa hösten 2015
  USA hösten 2015

  study abroad facebook

 • 2015-03-24

  Studera speldesign eller mode på LISAA i Paris

  Study Abroad är glada att presentera ett nytt sammarbete med toppskolan LISAA i Paris.

  LISAA Study Abroad

  LISAA - The Higher Institute for Applied Arts (L’Institut Superieur des Arts Appliqués) grundades 1986 och ligger centralt beläget i Paris prestigefyllda områden Rive Gauche. Här kan du bland annat studera modedesign, mönsterdesign, speldesign, 2D/3D animation, grafisk design eller inredningsdesign. Skolan erbjuder bachelor och masterprogram med karriär-fokus inom olika konstområden och har alltid ansetts vara ett centrum för akademisk excellens. Skolan har ca 2200 studenter och all undervisning sker på engelska eller franska. LISAA har terminstart varje år både i januari och augusti. 

  LISAA är en skola i internationell toppklass som är erkänd av Franska ministeriet för kultur och kommunikation. Här får du en förstklassig utbildning i en av Europas vackraste huvudstäder. 

  Här kan du läsa mer om LISAA: 

  För mer information om skolan kontakta Frida på frida.ryden@studyabroad.se eller ring 031-151090 så berättar vi mer. 

 • 2015-03-20

  Studera på De Montfort University i Leicester, England

  De Montfort University ligger strategist beläget mitt i England i staden Leicester med bara en timmes tågresa från centrala London. Som Storbritanniens tionde största stad, erbjuder Leicester sina invånare och ca 40,000 studenter en mångfald av aktiviteter och nöjen. Dess shoppingdistrikt är en av landets bästa och restaurangutbudet erbjuder mat från hela världen och för alla smaker.

  På De Montfort University kan du välja bland 400 olika ämnen inom 5 fakulteter. 

  • Företagsamhet och Juridik
   Företagsekonomi, Marknadsföring, Ekonomi, Management, Redovisning, Finans och Juridik
  • Teknologi
   Ingenjörsutbildningar inom Teknologi såsom Mekatronik, robotik. Utbildnignar inom data och informationskunskap såsom dataspel, forensic computing och datasäkerhet
  • Konst, design och Humaniora
   Arkitektur, Konst, Design, Mode & Textil, Media och Humaniora utbildningar
  • Hälso- och biovetenskap 
   Tillämpade vetenskap inom biomedicin, medicin, psychologi, apotekare, cosmetic science
  • Pathway college
   DMU har ett pathway college (LIPC) på campus där de erbjuder kurser för studenter som inte riktigt uppfyller de rätta intagningskraven. Här finns baskurser (Foundation Program) inom varje fakultet som är ett år innan kandidatprogrammet startar

  På De Montfort University kan du studera allt från ett GAP Year/Term till kandidatexamen och/eller Master examen. Det finns även utmärkta Baskurser (Foundation programmes) för alla fakulteter om du inte når de intagningsbetyg som krävs för att börja direkt på ett program. De flesta av DMU’s program startar i september. Endel Master utbildningar startar även i januari. Alla baskurser (Foundation) startar både i september och i januari. 

  De Montfort University har ett stort utbud av fantastiska studentbostäder belägna direkt på campus och du kan bo där så länge du studerar på universitetet om du så önskar.  

  Det finns flera typer av studentkorridorer och studentlägenheter där du kan välja att ha eget badrum och kök eller att dela. Det finns även endel studiolägenheter där du bor ensam.

  Du hittar mer information om skolans terminstider, program & kurser, terminsavgifter, boende samt ansökningsinformation här: http://www.studyabroad.se/DMU.aspx

 • 2015-02-20

  Studera sport i Sydney Olympic Park på ACPE

  ACPE - Australian College of Physical Education har hjälpt studenter att nå sina drömmar inom sport, hälsa och dans sedan 1917. Nu kan vi hjälpa dig till dina studier på ACPE. 

  Skolan har ett nära samarbete med olika sportföreningar i Australien och ett brett karriärsnätverk studenterna får ta del av. ACPE ligger i Sydney Olympic Park ca 40 minuter med tåg eller buss från Sydney CBD. När du studerar på ACPE har du tillgång till Sydney Olympic Parks arenor och många av områdets unika sportlokaler under skoltid, exempelvis ANZ Stadium, Athletics Centre, Aquatic Centre, State Sport Centre, Hockey Centre, Tennis Centre samt södra halvklotets största bibliotek som ligger vid campus. 

  ACPE Study Abroad Plugga utomlands

  Utbildningarna är praktiskt utformade med mycket "hands-on" fokus. På ACPE kan du välja mellan ett stort antal bachelorutbildnignar och study abroad program i exempelvis fitness, movement, dance, sport business, sports coaching and administrations samt health science. Du kan välja mellan två kurstarter; mars eller juli.

  Du hittar mer information om skolan, program och kurser, kostnader, ansökningsblanketter här
  O_T5HteHFl4

 • 2015-02-13

  Besök våra infoträffar under våren i Malmö

  19 februari
  New York Film Academy
  Tid: 16.00
  Plats: Djäknegatan 15, Malmö
  Anmäl dig till: petra.orn@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  26 februari
  Santa Barbara City College
  Tid: 17.00
  Plats: Djäknegatan 15, Malmö
  Anmäl dig till: asa.liden@studyabroad.se 
  Mer information hittar du här

  3 mars 
  Istituto Marangoni Design school Milano
  Tid: 17.00
  Plats: Djäknegatan 15, Malmö
  Anmäl dig till: frida.ryden@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  23 mars 
  Griffith University
  Tid: 16.00
  Plats: Djäknegatan 15, Malmö
  Anmäl dig till: lars.garvik@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  24 mars 
  Riga Stradins University
  Tid: 16.00
  Plats: Djäknegatan 15, Malmö
  Anmäl dig till: petra.orn@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

 • 2015-02-13

  Besök våra infoträffar under våren i Göteborg

  24 februari
  MI - Musicians Institute
  Tid: 15.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3, 2 tr, Göteborg
  Anmäl dig till: caroline.arvidsson@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  24 februari
  Santa Barbara City College
  Tid: 17.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3, 2 tr, Göteborg
  Anmäl dig till: asa.liden@studyabroad.se 
  Mer information hittar du här

  4 mars 
  Istituto Marangoni Design school Milano
  Tid: 17.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3, 2 tr, Göteborg
  Anmäl dig till: frida.ryden@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  10 mars 
  Macromedia University 
  Tid: 17.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3, 2 tr, Göteborg
  Anmäl dig till: frida.ryden@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  19 mars 
  Griffith University
  Tid: 17.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3, 2 trappor, Göteborg
  Anmäl dig till: lars.garvik@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

  24 mars 
  Riga Stradins University
  Tid: 16.00
  Plats: Trädgårdsgatan 3 (2 trappor) Göteborg
  Anmäl dig till: petra.orn@studyabroad.se
  Mer information hittar du här

 • 2015-02-12

  Musikskolan BIMM öppnar nytt campus i Berlin

  Från och med i höst kommer du kunna studera musik på BIMMs nyöppnade campus i Berlin! BIMM är den största musikskolan i både Storbritannien och i Europa och tillsammans har campusen över 50 års erfarenhet i att hjälpa studenter att vidareutbilda sig inom musikbranschen.

  BIMM Berlin erbjuder utbildningar i modern musik inom sång, gitarr, bas, trummor, songwriting och music business. BIMM erbjuder små klasser och har goda kontakter med bokare, agenturer, skivbolag, producenter, förlag och aktiva artister. Efter avslutad utbildning är du redo att kliva rakt ut i den internationella musikbranschen.

  BIMM har utbildat ett flertal framgångsrika musiker bl a bandmedlemmar ur Radiohead, The Kooks, Adele och One Direction.

  Musikskolan är centralt belägen i Friedrichshain-Kreuzberg i centrala Berlin. I detta område finns det gott om musikklubbar, konserthallar, secondhand-affärer och mysiga caféer. Ett perfekt läge för en musikskola där kreativiteten kan flöda!

  Kika på BIMM Berlins videoklipp:
  zSp3vfjE9jA

  Mer information om terminsavgifter, program och kurser och ansökningsinformation hittar du här.


 • 2014-12-10

  Göteborgskontoret flyttar till nya lokaler!

  Study Abroad flyttar till nya härliga lokaler, mitt emot Dorsia vid Kungsportsplatsen. Ska du besöka oss eller behöver skicka in en ansökan hittar du oss på följande adress:

  Study Abroad
  Trädgårdsgatan 3, 2tr
  411 08 Göteborg

  Klicka här för vägbeskrivning
  Göteborg ny adress

 • 2014-10-30

  Tech Music School byter namn till BIMM

  BIMM London Study Abroad


  Studera musik i en av Europas största musikmetropoler- London. Musikskolan BIMM (British & Irish Modern Music Institute) fd Tech Music School, erbjuder bland annat utbildningar i modern musik inom sång, gitarr, bas, trummor. Skolan har utbildat ett flertal framgångsrika musiker bl a bandmedlemmar ur Radiohead, The Kooks och the Cure.

  BIMM erbjuder små klasser och har goda kontakter med bokare, agenturer, skivbolag, producenter, förlag och aktiva artister. Efter avslutad utbildning är du redo att kliva rakt ut i den internationella musikbranschen.
  Mer information om BIMM hittar du här:
  http://www.studyabroad.se/bimm.aspx

  Open Days på BIMM London 22 november

  Ta chansen att besöka BIMM London på deras Open Day 22 november. Musikskolan är centralt belägen i västra London, nära tågstationen Acton Central. Fulham Broadway (zon 2, på gränsen till zon 3 av 6, på District Line) är närmsta tunnelbanestation.
  Du hittar mer information här: http://www.bimm.co.uk/events/


  Gratis studierådginving


  Vill du veta mer om BIMM, kontakta Kristin Andersson - kristin.andersson@studyabroad.se för att boka in ett möte. 

 • 2014-10-27

  Apple-grundare blir professor på UTS

  Ska du studera på University of Technology i Sydney? Då kanske du får Steve Wozniak som mentor. Han tackade nämligen ja till en professorpost på UTS. Steve Wozniak är en av grundarna till Apple på 70-talet, tillsammans med Steve Jobs och Ronald Wayne. 

  "Det är svårt att tänka sig ett större namn som mentor för UTS-studenter än en av de mest inflytelserika teknik-pionjärerna i modern tid", UTS-företrädaren Glenn Wightwick.

  Mer information om University of Technology i Sydney
  Fakta: Göteborgs-Posten, 22 Oktober 2014.


 • 2014-10-15

  Nu är det hög tid att ansöka inför vårterminen 2015!

  Funderar du på att studera utomlands till våren? Då är det dags att ansöka nu inför januari starten 2015. 

  Vill du studera i Australien bör du skicka in din ansökan till oss senast 15 november
  Samma datum gäller för USA, vissa skolor har dock redan stängt antagningen inför våren men kontakta oss så hjälper vi dig gärna med din ansökan. 

  Klicka här om du vill boka in en kostnadsfri rådgivning.

   

 • 2014-05-15

  Nytt samarbete i Kina! Vi välkomnar University of Nottingham, Ningbo

  University of Nottingham, Ningbo Kina (UNNC) är ett campus till University of Nottingham i UK och ligger i Yinzhou-distriktet Ningbo i Zhejiang-provinsen, nära Shanghai på Kinas blomstrande östkust. Vill du kombinera den kinesiska kulturen men samtidigt gå en utbildning som har samma goda kvalité som ett universitet i UK? Då är UNNC något för dig!
  På UNNC omges du som student av en akademisk atmosfär med en mångfald av kulturer och anläggningar som tydligt speglar en global universitetsanda. Campuset omges av kinesiska och engelska trädgårdar, sjöar, idrottshallar, studentbostäder, bibliotek samt en stor gata med ett utbud av butiker, restauranger och cafeér. Helt enkelt allt en student kan önska sig på campus. Vill du veta mer? Vi hjälper kostnadsfritt till med ansökan. Kontakta lars.garvik@studyabroad.se för mer information.

 • 2013-04-23

  Har du en reseberättelse du vill dela med dig av?

  Hej alla!

  Vi håller just nu på att samla in reseberättelser från dig som är ute och studerar/har studerat via Study Abroad. Vill du dela med dig av dina erfarenheter till andra som också ska iväg och studera? Eller till någon som fortfarande funderar? Hur tog du steget till att studera utomlands? Har du en berättelse (på cirka en A4) får du mer än gärna skicka den till: info@studyabroad.se  Stort tack!

 • 2013-04-17

  Ändrade antagningskrav till Santa Barbara City College

  Har du fått besked om att du inte har uppnått betygskraven för Santa Barbara City College? Kontakta i så fall Åsa Lidén asa.liden@studyabroad.se så berättar hon mer om vad som gäller. Du kan också ringa 031-15 10 90.

  Mer information om SBCC hittar du här.

  Vi ser fram emot att höra från dig!

 • 2013-03-01

  UTS tilldelades 1: a plats under hård konkurrens!

  UTS har vunnit första plats i världens största internationella business school tävling! Ett team av fyra studenter från UTS triumferade över hård konkurrens och blev till slut vinnarna i 2013 John Molson MBA International Case Study i Montreal. Grattis säger vi till UTS! 

  Vill du veta mer om UTS? Läs då gärna vidare här eller kontakta oss på info@studyabroad.se om du vill boka in en kostnadsfri rådgivning.

 • 2013-03-01

  Stipendiemöjligheter på Hawaii!

  Har du funderingar på att studera en hel degree på Hawaii? Då tycker vi att du ska ta en extra titt på Hawaii Pacific University som nu erbjuder mycket goda stipendiemöjligheter till dig med bra betyg. Vill du veta mer? Kontakta då: lars.garvik@studyabroad.se
   

 • 2012-07-06

  Nytt samarbete mellan Istituto Marangoni och Louis Vuitton!

  Ser du dig själv jobba inom modeindustrin och har du ett brinnande intresse för accessoarer, lyxvaror och design? Nu lanserar Istituto Marangoni en fantastisk möjlighet i samarbete med Louis Vutitton där du får träffa designers, inspireras av deras verk och besöka de historiska byggnaderna där Luis Vuitton håller till.

  Den här chansen finns för de studenter som börjar skolans master program i Milano och är verkligen "the chance of a lifetime".

  För mer info om skolan läs här

  Vi vill också påminna dig om att du är varmt välkommen att boka en kostnadsfri studierådgivning hos oss, där du kan ställa alla de frågor som du har om skolan, kurserna, CSN, boende, kursstarter, osv. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Du ringer och bokar mötet på telefon 031-15 10 90 eller mejlar, info@studyabroad.se

  Vi ser fram emot att hjälpa dig med din ansökan!

   

 • 2012-03-30

  Success! Sara Granholm fick stipendium från QUT!

  Vi gillar att se att det går bra för våra studenter!

  Sarah Granholm har just tilldelats ett stipendium för sina akademiska insatser i Creative Industries programmet vid Queensland University of Technology i Brisbane. Sarah var en av fem lyckliga internationella studenter som tilldelades priset som hoppas kunna vara en hjälp till en fortsatt ljus framtid.

  Klicka här för att läsa mer om Sarahs success story!

  Grattis och bra jobbat Sarah!

 • 2011-11-28

  Utlandsstudier ger högre lön!

  I en rapport som Statistiska Centralbyrån har gjort har man nu bekräftat att personer som har studerat utomlands tjänar i snitt mer efter sin examen jämfört med dem som har utbildat sig i Sverige. Undersökningen visar även att inkomstskillnaderna ökar med tiden. Om du är intresserad av att läsa mer om studien, vänligen klicka här .